Våra Tjänster

Utveckling

Vi har flertalet egenutvecklade produkter i drift ute på företag främst inom tillverkningsindustrin men även ett antal skräddarsydda säljstödsprogram.

Kommunikation

Det sätt företag kommunicerar med sina kunder och internt i företaget har förändrats enormt mycket de senaste åren. Med nätverkslösningar och internet har det öppnats en ny värld av vad vi kan utföra via nätet.

Server

Vid val av egen hårdvara skapar man en stabil och snabb IT-infrastruktur genom att bygga lösningen kring säkerhet och bra produkter.

Service avtal (Service Level Agreement).

Affärsnyttan med ett serviceavtal är att du alltid har tillgång till en personlig IT konsult för snabb och proffsig hjälp. Efter en diskussion med dig föreslår vi en nivå på avtal som passar dig.

Serverlösningar

En serverlösning kan utformats på många olika sätt med en blandning av hårdvara och tjänster beroende på hur din verksamhet ser ut.

Wifi/Nätverk

Nätverk måste fungera utan driftstörningar. När verksamheter utökas eller flyttar så bör man göra en plan för hur det skall ske. Vid en flytt använder vi utrustning för att certifiera och kontrollera att det befintliga nätverket håller för kraven och är felfritt.

Övervakning

Att använda sig av kameralösningar har blivit populärt och det finns en stor efterfrågan inom alla branscher. Övervakning av egendom/personer och kontroll av produktion är exempel på användningsområden.