Danox - Vision & Affärsidé

Vår affärside är att vara en professionell IT-partner som erbjuder en kostnadseffektiv, säker och bekväm IT-vardag till våra kunder.


Våra kunder är små och medelstora företag i Mälardalen som värdesätter hög servicegrad och personligt engagemang. Vi som företag och personal skall verka för att leverera högkvalitativa tjänster och hög servicegrad.
Vårt signum är att vara proffsiga och serviceinriktade.

Drift

Kommunikation

Utveckling

Produkter

IT-Tjänster

Att ha en fungerande IT lösning och ett bra avtal med sin IT partner är en självklarhet idag då alla verksamheter dagligen måste leverera digital information till sina kunder. Efterfrågan på Informationstillgänglighet ökar snabbt vilket ställer stora krav på IT driften.

Drift och Kommunikation

När du anlitar oss som IT konsult köper du beställarkompetens. Det är vårt jobb att ta fram den lösning som passar dig.

För att anpassa en driftslösning som passar ert företag behöver vi veta hur din verksamhet och IT hantering ser ut idag.
De flesta företag har liknande behov av vissa produkter och tjänster. Därutöver brukar företaget ha några huvudprogram som är i starkt behov av att säkra upp och underhålla kontinuerligt.
Många arbetsplatser erbjuder distansarbete till sina anställda och IT-lösningar skall idag vara arbetsplats oberoende.
Vi har lösningar som täcker dessa behov.

Vi träffar dig på ett förutsättningslöst möte och diskuterar hur vi kan bygga lösningen för dig.

 

Utveckling

Vi har möjlighet att erbjuda konsulthjälp inom systemutveckling och programkonvertering.
Vi har tagit fram flera system som används dagligen inom industrin. Vi har dessutom utökat samarbetet med flera partners där vi fn jobbar med programöversättningar och nya system.

Ifall ni vill lösa ett problem eller automatisera någon tjänst så kontakta oss!

Produkter

Vi erbjuder märkesprodukter som har goda bra referenser. Vi utgår alltid från dina behov där vi fram de produkter som passar bäst för ditt ändamål.

Kvalitetsmärken ger en stabilare IT-miljö och vi har därför valt att satsa på dessa när vi byggt upp vår B2B butik.
Vi har dessutom valt att satsa på några tillverkare med nischade produkter som får mycket bra omdömen och täcker ett specificerat behov.

Välkomna in och besök oss!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer