Referenser


Industri

Många av våra kunder använder något affärsystem som styr allt infoflöde såsom inleveranser, produktion, utleveranser, order och fakturering. Dessa system uppdateras och förbättras och kräver ofta månads eller kvartalsvisa anpassningar. Vi har mångårig kunskap av att hjälpa kunder inom industrisegmentet med underhåll , utveckling och anpassade lösningar.

Handel

Vi har många kunder inom tjänstersektorn som köper och säljer produkter. All den verksamheten är styrd via offert, Lager och ordersystem på något sätt. Affärer idag görs allt snabbare och därför måste leverantörer snabbt återknyta till kunder med svar. En bra och tillförlitlig maillösning för korrespondens med kunder, en bra backuplösning och ett fungerande internet måste givetvis finnas.

Bygg

En nisch som är IT intensiv är Arkitekter och byggnadskonstruktörer. Många unika objekt och all information måste säkerställas efter producerat arbete. Ett arbetsverktyg med bra prestanda och program som fungerar som de skall gör att inga konsulttimmar går till spillo.
En mängd olika programvaror som skall underhållas för att fungera optimalt samt pålitliga printerlösningar kräver givetvis översyn.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer